Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.04.2020
Zakoupením sady obojek + vodítko ušetříte 20 %
Do nabídky jsme zařadili sady obojků s vodítky, aby pejsci ladili a páníčkové se mohli chlubiti tou parádou, která je o 20 % výhodnější než zakoupení ... číst celé
11.02.2020
Nové vzory obojků
Pro naše zákazníky jsme nachystali novinku. Nové vzory softshellu na výrobu obojků a vodítek (již brzy). Vzory jsou tvořeny tak, aby vypadaly dobře sa... číst celé
01.10.2019
Výšivky a aplikace
V naší dílně se fantazii meze nekladou. Při navrhování a zpracovávání výšivek jednou mozkové závity naplno. Výšivky jsou skvělým způsobem, jak p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výšivky a aplikace
01.10.2019 Všehochuť
Výšivky a aplikace
Vyšíváme nejen jména a telefonní čísla na obojky pro psy, ale i obrázky a texty na trička a nákupní tašky s možností zpracování vašeho vlastního návrh... číst celé
Stormy tails pod lupou
03.09.2019 Všehochuť
Stormy tails pod lupou
Pojďme se podívat, kdo stojí za vznikem tohoto malého internetového obchodu s výrobky pro psy. Poodhalím vám, kdo jsem, proč jsem se rozhodla otevřít ... číst celé
Kontakty
Stormy tails
Ing. Veronika Zahradníková
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz