Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.04.2020
Zakoupením sady obojek + vodítko ušetříte 20 %
Do nabídky jsme zařadili sady obojků s vodítky, aby pejsci ladili a páníčkové se mohli chlubiti tou parádou, která je o 20 % výhodnější než zakoupení ... číst celé
11.02.2020
Nové vzory obojků
Pro naše zákazníky jsme nachystali novinku. Nové vzory softshellu na výrobu obojků a vodítek (již brzy). Vzory jsou tvořeny tak, aby vypadaly dobře sa... číst celé
01.10.2019
Výšivky a aplikace
V naší dílně se fantazii meze nekladou. Při navrhování a zpracovávání výšivek jednou mozkové závity naplno. Výšivky jsou skvělým způsobem, jak p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výšivky a aplikace
01.10.2019 Všehochuť
Výšivky a aplikace
Vyšíváme nejen jména a telefonní čísla na obojky pro psy, ale i obrázky a texty na trička a nákupní tašky s možností zpracování vašeho vlastního návrh... číst celé
Stormy tails pod lupou
03.09.2019 Všehochuť
Stormy tails pod lupou
Pojďme se podívat, kdo stojí za vznikem tohoto malého internetového obchodu s výrobky pro psy. Poodhalím vám, kdo jsem, proč jsem se rozhodla otevřít ... číst celé
Kontakty
Stormy tails
Ing. Veronika Zahradníková
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz